Thursday, January 16, 2014

AKTIFKAN MyKAD ANDA SEBAGAI KAD DISKAUN SECARA PERCUMA DAN JANA PENDAPATAN SAMPINGAN LUMAYAN

SELAMAT DATANG KE PROGRAM MyKad $mart Shopper
Affiliate Junction (AJ)
 
Adakah anda tahu bahawa Mykad anda telah boleh  berfungsi 50 pelbagai tujuan lain  selain sebagai Kad Pengenalan/I.C. Negara. Mykad kini boleh digunakan sebagai Lesen Memandu, Kad ATM, Touch n Go, Semak KWSP dan banyak lagi tujuan lain termasuklah yang terkini sebagai Kad Diskaun.
 
 
Selain itu, Pogram ini adalah program pendapatan sampingan atau sepenuh masa  dan lumayan serta mudah berteraskan Revolusi Perniagaan akan datang berciri rangkaian affiliate yang pertama di Malaysia yang menawarkan program secara dalam talian dan luar talian di bawah rangkaian yang sama untuk Agen AJ dan Pekedai AJ.
 
DAPATKAN LEBIH DENGAN MYKAD ANDA
 
~ Rebat Tunai Serta Merta! apabila anda berbelanja di kedai yang berdaftar
 
~ Keistimewaan Runcit! keistimewaan tambahan daripada kedai runcit dan francais yang turut serta
 
~ Mata Ganjaran AJ tebus pelbagai barangan yang menarik
 
~Tidak Perlu membawa Kad Tambahan dengan hanya Mykad anda di terima di pelbagia kedai runcit dan francais yang turut serta
 
   
 LANGKAH ATAU CARA MENGAKTIFKAN MYKAD ANDA

LANGKAH 1 :
Agen AJ Mendaftarkan dan Mengaktifkan Mykad pelanggan. Daftar hanya sekali dan PERCUMA serta tiada yuran keahlian. Tiada yuran atau bayaran untuk pembaharuan kerana Mykad tiada tarikh luput.  
 LANGKAH 2 :
Pelanggan yang telah mendaftarkan dan mengaktifkan Mykad  dalam program AJ boleh Meluangkan Masa dan Membeli~ belah di rangkaian Kedai-Kedai dan Francais yang juga telah tersedia sebagai program AJ (Pekedai sebagai Ahli AJ dan kedai ada logo) dengan mendapat Diskaun atau Mata Tebus Ganjaran Hadiah atau kedua-duanya sekali.


 
LANGKAH 3 : 
Tawaran Pekedai/Saudagar yakni Diskaun dan Keistimewaan kepada ahli-ahli Mykad dan AJ memberi insentif kepada Referral Affiliate

 
BORANG ELEKTRONIK
 
Ingin Mendaftar dan Mengaktifkan MYKAD anda sebagai Diskaun Kad AJ SILA ISI BORANG ELEKTRONIK DI BAWAH DAN IANYA PERCUMA

Nama:
No. MyKAD:
Alamat:
No. Tel. Bimbit:
Alamat Email:

 
Form provided by Freedback.
 
SEGALA KEGIATAN SPAM DI LARANG. DETAIL ANDA TETAP DILINDUNGI
 Ingin Menjadi Agen AJ
~ untuk berbelanja dengan Diskaun
~ untuk tebus pelbagai hadiah menarik
~ untuk jana komesin anda bila orang lain berbelanja
~ untuk jana pendapatan menarik referral yang lain menjadi ejen
~ untuk menjana lumayan bila anda mencari Kedai/francais  menjadi member AJ 
SILA HUBUNGI DAN BUAT TEMUJANJI DENGAN
DIANA 013-9667176 atau ZULAZIS 016-3541454
  
Ingin Kedai atau Francais Anda Menyertai Program AJ
~ untuk seperti di atas juga
~ untuk penjimatan kos promosi
~ untuk promosikan jenama anda
~ untuk potensi yang amat besar
~ untuk anda program yang mudah
SILA HUBUNGI DAN BUAT TEMUJANJI DENGAN
DIANA 013-9667176 atau ZULAZIS 016-3541454
 
JAMINAN

Dibangunkan dan diuruskan oleh I Synergy Universal Sdn Bhd, syarikat bertaraf antarabangsa dan pemasaran runcit pembekal penyelesaian bersepadu di Malaysia. Program membeli-belah dan dapatkan diskaun dengan mengunakan Mykad merupakan salah satu program affiliate terbaru di bawah rangkaian AJ. Program ini sungguh digalakkan dan di sokong oleh Jabatan Pendaftaran Negara (JPN) dan Perbadanan Pembangunan Multimedia (MDeC). Matlamat untuk tawaran  Program ini adalah untuk saling memberi ganjaran program keistimewaan runcit dan diskaun untuk Pengguna Malaysia dan juga Peruncit Malaysia.
Selain itu, Program Perdana AJ, MyKad Program Pembeli Pintar, merupakan satu program runcit dikendalikan oleh pihak persendirian yang menawarkan Diskaun bila berbelanja dan Kumpul Mata Ganjaran untuk tebus pelbagai barangan menarik. Selain itu, ianya boleh didapati PERCUMA kepada SEMUA rakyat Malaysia di mana barangsiapa yang mendaftar menggunakan MyKad melalui AJ dari Gabungan Kami atau Agensi yang di beri kuasa.

 
Tidak ada perniagaan atau kerjasama perniagaan perkongsian antara Kami, mana-mana pihak ketiga dan Pertubuhan, Persatuan, NGO, atau Pihak Berkuasa Kerajaan menjalankan Program AJ ini.
 
 
Jika anda mempunyai sebarang keraguan atau soalan mengenai program kami atau ingin menjadi Ejen Affiliate Junction Berlesen beri kuasa di bayar melalui program pelesenan kami, sila hubungi hotline DIYANA 012-9124868 atau ZULAZIS 016-3541454 atau e-mel : zulazis@gmail.com


ZULAZIS (R.O.B. No. 001024866-X)
Tingkat 3, Global Art Lake Fields, Lake Fields, Sungai Besi, 57100 Kuala Lumpur.
Sila Datang Untuk Preview Percuma Setiap Hari Isnin, Rabu dan Jumaat. Mula Jam 09.00 Malam. Dengan Mention Nama DIANA atau ZULAZIS. T/Q.


 
 
© COPYRIGHT CONTROL ZULAZIS ~ SEGALA KEGIATAN CETAK ROMPAK DAN COPY PASTE AKAN DI DAKWA MELALUI AKTA HARTA INTELEK ATAU SURUHANJAYA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA MALAYSIA.

2 comments:

  1. menarik.. boleh ajak kawan-kawan yaya nanti utk Aktifkan Mykad. Agaknya ada komisen tak untuk yaya? huhu

    ReplyDelete
  2. Untuk pengetahuan semua, pengaktifan MyKad juga boleh dibuat secara online dengan mengisi terus borang sendiri pada pautan dari portal RASMI MyKad Smart Shopper Program (MSSP) di --> SINI

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails